Buffon heeft al interesse gewekt van zes Europese clubs
نوشته شده توسط : Hency

Juventus-legende Gianluigi Buffon heeft al interesse gewekt van zes Europese clubs voordat hij aan het einde van het seizoen de Italiaanse zijde verliet. Buffon, die het grootste deel van zijn legendarische carrière in Juventus shirts doorbracht, keerde in 2019 verrassend terug naar de Serie A-club na een jaar bij Paris Saint-Germain.

Volgens Foot Mercato heeft Barcelona contact opgenomen met de ervaren doelman van Italië, Gianluigi Buffon. De voormalige speler van Italië, die 176 interlands won, heeft het record voor de meeste Serie A-wedstrijden met 656 wedstrijden in de hoogste klasse van Italië. Hij droeg een voetbalshirts en heeft het geweldig gedaan.

Natuurlijk brengt Buffon charisma, leiderschap en de kennis om te winnen, terwijl Milan ernaar streeft een jong team te zijn dat wordt begeleid door prestigieuze figuren met ervaring in de ploeg. Buffon is een grote aanwezigheid op het trainingsveld, helpt de teamgeest te bevorderen en geeft door wat het betekent om een ​​Juventus-speler te zijn aan nieuwe aanwinsten.

Barça zou echter eerst ruimte moeten maken in hun budget voor de transfer van Buffon, maar een deel van hun plan kan ervoor zorgen dat back-up Neto in ruil voor een vergoeding wordt doorverkocht om de financiën van de club op te krikken. Het is niet eenvoudig om hem een ​​nieuw voetbalshirts aan te bieden. Juventus heeft het dit seizoen over het algemeen moeilijk gehad en loopt het risico een plaats mis te lopen in de Champions League van volgend seizoen.





:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: